Tavaramerkki

Valmistus alkoi jo vuonna 1948, ja ensimmäiset trampoliinit esiteltiin Yhdysvalloissa Teksasissa. Nykyään Jumpking Trampolines on yksi maailman suurimpia trampoliinien valmistajia, ja se toimii periaatteessa kaikkialla maailmassa.

Yksi maailman suurimpia trampoliinien valmistajia

Noin 60 prosenttia kaikista myydyistä trampoliineista pelkästään Yhdysvalloissa on Jumpkingin trampoliineja, mikä tekee Jumpkingista yhden maailman suurimmista trampoliinien valmistajista.

Valmistus

Trampoliinit valmistettiin vuoteen 2002 saakka Yhdysvalloissa Teksasissa. Nykyään valmistus tapahtuu Jumpkingin omissa tehtaissa Kiinassa ja Malesiassa, mistä ne toimitetaan jälleenmyyjille eri puolille maailmaa.

Trampoliinit lähetetään ilman välikäsiä suoraan tehtaalta varastoomme

Trampoliinimme lähetetään ilman välikäsiä suoraan tehtaalta varastoomme Göteborgiin” Meillä on myös omia ja erikoisvalmisteisia malleja, joissa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota toimivuuteen ja turvallisuuteen.

Yritys

Jumpking Studsmattor AB on toiminut Ruotsissa vuodesta 1998 lähtien. Se oli aluksi osa norjalaista Jumpking Trampolines AS -yhtiötä (joka on myynyt trampoliineja Norjassa erittän menestyksekkäästi vuodesta 1992 lähtien), mutta nykyään se on täysin itsenäinen yhtiö.

Haluamme entistä useamman ihmisen liikkuvan spontaanisti nyky-yhteiskunnassa, jossa paikallaan istuminen on koko ajan yhä yleisempää.

Yrityksen omistavat ja sen toiminnasta vastaavat nykyään Tony Ivarsson ja Eric Skride, jotka ovat olleet yhdessä ohjaksissa vuodesta 2010 lähtien. Toiminta-ajatuksemme on yksinkertainen: Tarjoamme harkitun valikoiman edullisia ja kestäviä trampoliineja. Kannustamme spontaaniin ulkona tapahtuvaan liikkumiseen ja keskitymme vain trampoliineihin – emme mihinkään muuhun.