PAINOPISTE

Haluamme lisätä ulkona tapahtuvaa spontaania liikkumista ja keskitymme vain trampoliineihin.

PALVELU

Meille on erittäin tärkeää tarjota asiakkaillemme korkea palvelutaso.

OSAAMINEN

Suunnittelemme hintansa arvoisia ja kestäviä trampoliineja, joista koostamme laadukkaan valikoiman.

TIETOA YRITYKSESTÄ

Jumpking Studsmattor Sweden AB perustettiin Ruotsissa vuonna 1998. Myymälämme ja varastomme sijaitsevat Göteborgissa, ja toimitamme trampoliineja kaikkialle Pohjoismaihin. Meillä on yli 20 vuoden kokemus pelkästään trampoliinien myynnistä Pohjoismaissa, joten todennäköisesti tiedämme trampoliineista lähes kaiken, ja autamme aina asiakkaita parhaamme mukaan. Tavoitteenamme on aina, että asiakas on täysin tyytyväinen meiltä ostamaansa tuotteeseen.

TUOTEMERKKIMME

Jumpking

Jumpking Trampolines aloitti amerikkalaisena trampoliinituotemerkkinä Texasissa ja on yli 40 vuoden aikana myynyt todennäköisesti enemmän trampoliineja kuin mikään muu tuotemerkki maailmassa.

Merkki tuli Pohjoismaiden markkinoille 1990-luvun alussa ja menestyi todella hyvin. Varhainen menestys loi perustan myöhemmälle innostukselle, jonka seurauksena trampoliineja näkee nykyisin hyvin monien talojen pihoilla.

akrobat

Teemme Akrobatin kanssa yhteistyötä, jossa keskitymme kehittämään Euroopassa valmistettavia trampoliineja. Lähellä tapahtuva valmistus on tärkeää, sillä siten on helpompi varmistaa korkea laatu ja kestävä kehitys. Molemmilla yrityksillä on pitkä kokemus alalta.

Akrobat on ainutlaatuinen eurooppalainen yritys, jonka kotipaikka on Sloveniassa. Se on omalla tuotannollaan ja kehitystyöllään vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan suurimmista trampoliinien ja trampoliinipuistojen toimittajista vuodesta 2003 lähtien.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja tyylikkäästi muotoiltuja, ja ne valmistetaan kestämään pitkään. Valikoima on laaja, sillä Akrobatilla on tarjolla kaikkea kotikäyttöön tarkoitetuista trampoliineista täydellisiin trampoliinipuistoihin, joita on eri puolilla Eurooppaa.